Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/eckstra/domains/eck-strabegeleiding.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8

Trainingen

Sociale weerbaarheidstraining

In deze training leer je meer over wie jij bent en wat jij wilt. Je leert duidelijk je grenzen aangeven. Ook ontdek je meer over je eigen sterke punten, hoe je over komt op anderen, wat je lichaamshouding hierin doet en je krijgt veel oefeningen om je denken te richten op wat goed is aan jou. Natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke doelen.

Deze training kost €300,- inclusief BTW en materialen of kan uit PGB/ZIN betaald worden.


‘Ik leer leren’ – training

Deze training is voor kinderen die in groep 7, 8 of in de brugklas zitten. Na de training weet je onder andere wat je helpt om je te kunnen concentreren, waar en wanneer je het beste je huiswerk kunt maken, wat voor jou de meest effectieve manier van leren is en hoe faalangstige gedachten kunnen worden omgebogen in helpende gedachten.

Deze training kost €182,50 inclusief BTW en materialen.


Kind en echtscheiding

Het Zandkastelenprogramma is voor kinderen en jongeren van gescheiden ouders. Aan het einde van het programma weet je dat het oplucht om te praten over echtscheiding, de scheiding niet jouw schuld is, je ouders je ouders blijven en altijd van je blijven houden. Naast het programma voor kinderen is er ook een bijeenkomst voor ouders.

Deze training kost €85,- inclusief BTW en materialen.

Copyright 2019 - Eck-stra begeleiding - Build by Sixbase Webdesign