Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/eckstra/domains/eck-strabegeleiding.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8

Wie zijn wij

Heline van Silfhout - van der Steege

Ik ben Heline van Silfhout, gelukkig getrouwd met Johan en samen hebben we twee kids. We wonen in Lunteren in het Rotondehuis, waar we vijf jongeren opvangen die zijn vastgelopen en bij ons een warm thuis vinden. Ik heb Psychologie gestudeerd en nadat ik op verschillende plekken had gewerkt, ben ik in 2012 aan de slag gegaan bij Eck-stra Begeleiding. In dit werk geniet ik van de contacten met mensen. Het samenwerken met een cliënt en deze weer een stukje verder op weg helpen op de punten waar het net even wat pittiger is, geeft me veel plezier! Daarnaast vind ik de ongedwongen sfeer en korte lijntjes tussen cliënt en behandelaar een prettige manier van werken.

Vera van Eck - Silvis

Ik ben Vera van Eck. Ik ben getrouwd met Aldert en samen wonen we in Ede. Als maatschappelijk werker wil ik graag kinderen een stapje verder helpen. Ik vind het leuk om aan te sluiten bij de unieke behoefte van een kind. Ook vind ik het fijn om tijd te maken voor persoonlijk contact met kind en ouders. Ik ben me bewust van de situatie waarin een kind opgroeit en gebruik dat in de begeleiding. Ik ben gecertificeerd als Zandkastelencoach (een programma voor kinderen en ouders die te maken hebben met echtscheiding).

Janita van Silfhout – van Eck

Ik ben Janita van Silfhout. Ik ben getrouwd met Gert-Jan en samen met onze dochter wonen wij in Barneveld. In mijn begeleiding gebruik ik heel veel sport & spelactiviteiten. Ik geloof dat sport & spel mooie ingangen zijn om bijvoorbeeld samen plezier te hebben, om nieuwe vaardigheden aan te leren en je grenzen te verleggen. Ik heb als opleiding dan ook ‘bewegingsagogie en psychomotorische therapie’ gedaan. In deze opleiding staat het bewegen met allerlei doelgroepen centraal. Daarnaast heb ik ook een opleiding tot kindercoach gevolgd en ben ik trainer ‘ik leer leren’.

Copyright 2019 - Eck-stra begeleiding - Build by Sixbase Webdesign