Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/eck-strabegeleiding.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 116

Wie ben ik

Vera van Eck – Silvis

Ik ben Vera van Eck. Ik ben getrouwd met Aldert en samen met onze zoon en dochter wonen we in Ede.
In 2012 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de CHE.
In 2022 heb ik mijn Post-hbo diploma behaald als contextueel hulpverlener bij het Instituut Contextuele Benadering.
Ik ben gecertificeerd als Zandkastelencoach (een programma voor kinderen en ouders die te maken hebben met echtscheiding).

Copyright 2019 - Eck-stra begeleiding - Build by Sixbase Webdesign